Inschrijven

  Inschrijven Thaleia 2018
  Beste theaterfan,

  In de zomer van 2018 is alweer het 22e Thaleiakamp en daar kan je je nu voor opgeven.

  Tijdens het kamp volg je s ochtends een workshop, bijvoorbeeld zang, teksttoneel of film, waarmee je naar een voorstelling toewerkt aan het einde van het kamp. In het najaar van 2018 is er een voorstelling voor ouders, familie en vrienden in Den Haag.
  Naast die workshop doen we natuurlijk ook nog een heleboel andere dingen zoals: sporten, avondspellen, kampvuur en zijn er ook facultatieve middagworkshops.

  Het kamp is net als vorig jaar in Noorbeek, een dorpje in de heuvels van zuid Limburg, vlak onder Maastricht. We vertrekken vrijdag 29 juni vanaf Sorghvliet en daar komen we vrijdagmiddag 6 juli weer terug.

  De kosten bedragen 245,- ; dat is inclusief vervoer, 3 maaltijden per dag, koffie/thee/limonade en natuurlijk een Thaleia polo. Frisdrank, zoutjes, snoep en een aantal gezonde snacks kunnen voor een redelijke prijs ter plaatse worden gekocht.

  Tijdens het kamp brengen we een bezoek aan Maastricht, waar we naar toe gaan met de lokale stadsbus. We vragen elke deelnemer hun eigen OV-chipkaart mee te nemen met voldoende saldo +/- 7,- voor een retour (niet vergeten uit te checken).

  Je kan je aanmelden voor het kamp via www.thaleia.org/inschrijfformulier. Daar vindt je een online invulformulier waar je je gegevens kunt invullen. Na het invullen van het formulier, ontvangen je ouders een email waarop zij kunnen replyen zodat ze kunnen aangeven akkoord te zijn met jouw deelname. Op het formulier moet je ook aangeven welke hoofdworkshop je tijdens het kamp wilt volgen. Een korte beschrijving van de workshops kan je vinden op www.thaleia.org/workshops.

  Wanneer je je inschrijft, ontvangen je ouders eind april een acceptgiro om het deelnamebedrag over te maken en in juni ontvangen je ouders en jij een email met precieze tijden, contactgevens tijdens kamp e.d. Ook kan je veel informatie vinden op deze website. Als je toch meer wilt weten, bijvoorbeeld over de workshops, kan je ons altijd mailen of bellen. Wij hopen je komende zomer te zien in Noorbeek!


  Groeten,


  Makaria Pfeiffer
  Sjoerd Baarda
  Gerard Leinders,
  Organisatie Theaterkamp Thaleia